Banner


De Cattery


PoezenKaters


Castraten

Kittens


Show's


Foto's


LinksOverige


Cattery AndroLena
Linda Weijmer
Tel. 06-48976007
androlenacattery@gmail.com
Zwolle

29 Mei 2016

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd kleine Optimus benauwd en wilde hij niet meer goed eten. Zaterdagochtend zijn wij met hem naar de dierenarts geweest. Hij bleek een longontsteking te hebben. Na een spuitje antibiotica en wat vocht, mochten we weer naar huis. Helaas heeft dit allemaal niet mogen baten. Hij is zaterdagavond 22.00 uur overleden.

We hebben dit gevecht verloren. Ons vechtertje hoeft niet langer meer te vechten. Rust zacht lieve Optimus.

AndroLena's Optimus Prime  15-5-2015     -     28-5-2016

optimus overleden

 


 

19 Mei 2016

Afgelopen zaterdag is Noortje bevallen van haar kittens. Helaas is de bevalling niet zo verlopen als we hadden gehoopt. Noortje is in totaal meer dan 24 uur bezig geweest en heeft totaal 5 kittens gekregen. Helaas waren 4 van de 5 kittens niet goed. Het laatste kitten is met een keizersnede gehaald en deze leeft gelukkig op dit moment nog. Meer informatie over dit knulletje is te vinden op de kitten pagina.

 


 

11 Mei 2016

Bijna... nog eventjes wachten... en dan zal Noortje bevallen. Zo spannend! Hopelijk zullen komend weekend/begin volgende week de kittens worden geboren. Nu nog even kijken en genieten van die mooie bolle baby buik.

Noortje 8 weken zwanger


 

23 April 2016

Inmiddels zijn we alweer een paar weekjes verder. Noortje is nu 6 weken zwanger. Ze slaapt nog steeds heel veel en eet goed! Ze komt ook goed aan in gewicht dus dat lijkt mij goed ;) Nog ongeveer 3 weekjes en dan zien we wat Noortje voor moois verstopt in haar buikje. Ik ben zoooo nieuwsgierig!

Noortje 5w en 5d zwanger


 

12 April 2016

Jaja het is nu toch echt raak! Noortje is halverwege maart weer uit logeren geweest bij Jackson. Gisteren hebben we een echo laten maken en het is dit keer helemaal goed! Noortje is echt zwanger en we hebben de hartjes van de kittens zien kloppen. Wat is dat mooi om te zien zeg... prachtig. Als alles goed gaat is Noortje met Pinksteren uitgerekend, halverwege mei.

Houd onze website in de gaten voor de ontwikkelingen!

 

 


 

22 Februari 2016

Helaas... Het is niet goed gegaan met de zwangerschap van Noortje. Met 4 weken zwangerschap hebben we een echo laten maken en zagen de kittens er al erg klein uit en kon de dierenarts geen kloppend hartje vinden. Een week later hebben we weer een echo laten maken en was er al geen kitten meer te vinden. Waarschijnlijk waren de kittens niet goed en heeft Noortje een "miskraam" gehad (zoals we dit in de mensen wereld zouden noemen). Het is erg jammer maar dat is de natuur.

 

 


 

 

 

28 Januari 2016

NOORTJE IS ZWANGER!!! Eindelijk kunnen we het uitschreeuwen. Vind het zo'n heerlijk vooruitzicht dat we weer van die kleine pluizebolletjes zullen krijgen... Medio maart is Noortje uitgerekend.

 


 

25 Januari 2016

Binnenkort hebben we spannend nieuws!!! Houd onze website in de gaten...

 


 

9 September 2015

Het leek allemaal erg voorspoedig te gaan en we waren keurig aan het wachten tot Noortje krols werd... Op dit moment zijn we daar nog steeds op aan het wachten. Noortje vind het blijkbaar nodig om in soort winterrust te gaan wat betreft haar krolsheden. Het is dus even wachten of en wanneer ze weer krols word. Of dat deze winter wel word of misschien later pas. Zodra er verandering optreed, laten we dat uiteraard weten via de website.

 

 


 

15 Juli 2015

Noortje is inmiddels getest op alle testen die wij doen voordat een poes gedekt mag worden. Al deze testen waren negatief (oftewel goed ;) ). Dit houd in dat Noortje er klaar voor is. Binnenkort zal ze dus uit logeren gaan bij Jackson! Hou onze website in de gaten voor de vorderingen.

 

 


 

7 Juli 2015

De plannen zijn bekend! Kijk snel op onze plannen pagina om te zien wat we gepland hebben!

 

 


 

6 Juli 2015

Op dit moment zijn wij druk bezig met het updaten van de website. Er is het 1 en ander veranderd in onze gezinssamenstelling en dit zal dus aangepast worden.

Daarnaast hebben wij sinds een paar jaren weer plannen voor een nestje Noorse Boskat kittens. Voor meer info kunt u kijken op onze plannen pagina.

 

 


 

11 Augustus 2014

Na een aantal jaren niet gefokt te hebben, hebben wij besloten toch het fokken weer op te pakken. Onze gezinssamenstelling is enorm veranderd onder de mensen maar ook onder de poezen. Zo zijn hebben wij op dit moment alleen nog maar Marlena en Sverra.

Toch mogen wij binnenkort een nieuw poezen-gezinslid welkom heten. Haar naam is Nemesis'kits Gioya, wij noemen haar Noortje. Binnenkort meer info over dit mooie meisje. Ze zal uiteraard ook binnenkort haar eigen pagina krijgen.

 

 


 

29 Juli 2012

Vanwege prive redenen hebben wij besloten te stoppen met fokken. Misschien dat we in de toekomst het weer zullen oppakken maar voorlopig houden wij het even voor gezien. We hebben altijd erg genoten van onze meisjes en hun kittens en vinden het ook erg jammer dat we moeten stoppen. Maar voor nu is het beter zo. Wij willen via deze weg iedereen van harte bedanken voor de hulp, adviezen e.d. wie weet tot in de toekomst?

 


16 Juni 2012

 

Izzie is inmiddels 2x wezen logeren bij Amicus. Helaas is ze niet zwanger geworden. Daarom hebben wij besloten om voor Izzie een andere kater te zoeken. Wie dit is houden we nog even voor ons maar we zijn in ieder geval wel helemaal blij met deze knul en hopen dat de vonk tussen Izzie en deze knul wel vruchtbaar is.

 


5 Mei 2012

 

Helaas heeft Izzie ons voor de gek gehouden. Ze blijkt toch niet zwanger. Word dus vervolgd...

 


2 Mei 2012

 

Izzie is zwanger! 3 Weken geleden is ze bij Amicus wezen logeren. Ze hadden daar een geweldig mooi huisje met hun eigen tuintje.

Kittens worden verwacht rond 16 Juni!

 

 


 

17 Maart 2012

We zijn weer begonnen met het updaten van de website.

Izzie is inmiddels weer voor de eerste keer krols geweest. Bij haar volgende krolsheid mag ze naar Amicus en hopen we dat Izzie een nestje zal krijgen. We verwachten hele mooie en vooral lieve kittens uit deze combinatie.