Banner


De Cattery


PoezenKaters


Castraten

Kittens


Show's


Foto's


LinksOverige


Cattery AndroLena
Linda Weijmer
Tel. 06-48976007
androlenacattery@gmail.com
ZwolleGr. Int. Pr. Marlena Sverre Ifioh van Djiproh
Marlena is gesteriliseerd
Geboren op 7 September 2003.
NFO g 09 Blauw Schildpad met wit.
HCM negatief (12 Oktober 2004) HCM negatief (22 Mei 2006), PKD negatief (22 Mei 2006).


Toen wij Lena kregen van ze al een een jaar en een paar maanden oud. Ook was ze al gesteriliseerd. Lena is gesteriliseerd uit voorzorg. De opa van Lena bleek de ernstige hartziekte HCM te hebben. Ook heeft hij dit sterk door gegeven aan meerdere kinderen van hem. Lena's vader was nog niet getest toen we hoorden dat een broer van hem ook HCM bleek te hebben. Vlak nadat dit bekend was is hij ook overleden aan HCM. Hierna is Lena's vader ook getest op HCM en hij bleek het gelukkig (nog) niet te hebben. Toch omdat Lena's voorouders dus wel deze ziekte hebben is Lena gesteriliseerd om te voorkomen dat Lena dit eventueel zou kunnen door geven aan haar kinderen. Hierdoor werd er een nieuw huisje gezocht voor Lena.

 In eerste instantie zou Lena alleen voor ongeveer 1 á 2 jaren bij ons komen wonen/logeren. Hierna zou ze naar de dochter gaan van de fokker waar Malena eerst woonde. Maar het was natuurlijk een beetje dom om te denken dat je je niet gaat hechten aan zo'n lieve poes. Dit is dan ook gebeurd. Vooral mijn vriend heeft een erg sterke band gekregen met Malena en hierdoor hebben we besloten om Lena te houden. Hier zijn we nu dan ook erg blij mee. Niet alleen heeft ze een geweldig karakter ook is ze gigantisch mooi. Ze sleept dan ook al allerlei prijzen en titels binnen. Verschillende keurmeesters vinden haar erg mooi.

Hoe omschrijf je Lena? Lena is een echte kakker! Ze wil graag op haar wenken bediend worden. Ze kan dan ook prima duidelijk maken wat ze wil hebben. Als ze honger heeft en haar brokjes zijn op of staan er al te lang (vind zij) dan gaat ze lopen miauwen en trekken aan de planten. Ze word dan ook echt vervelend. Verder kan Lena ook trucjes. Wanneer wij niezen, gaat Lena miauwen. Verder houd Lena niet van drukte. Wanneer het Lena te druk word gaat ze onder de bank liggen of zoekt ze een rustig plekje op.Showresultaten:

24 Februari 2004
Eindhoven
Jeugdklasse 3 - 6 mnd
U1

31 Oktober 2004
Houten
1e CAP

30 Januari 2005
Utrecht
2e CAP

25 September 2005
Nijmegen
3e CAP

Marlena is nu kampioen, PR.

13 November 2005
Zutphen
1e CAPIB
BIS Noorse Boskat kastraat met wit.

28 Januari 2007
Utrecht
2e CAPIB
BIV

20 Mei 2007
Goch, Duitsland
3 CAPIB
Voorgedragen voor BISMarlena is nu internationaal premior, INT. PR.

9 September 2007
Zwolle
1e CAGPI

4 November 2007
Zutphen
2e CAGPI
Voorgedragen voor BIS

15 Februari 2009
Werth, Duitsland
3e CAGPI
Voorgedragen voor BIS Castraat Poes Halflanghaar

Marlena is nu Groot Internationaal Premior, GR. INT. PR.

31 Januari 2010
Utrecht
1e CAPE